Ninni Perko

ninni_perko

NINNI PERKO

Olen koreografi, tanssin- ja kuvatanssinopettaja sekä teatteri-ilmaisunohjaaja. Eri taidemuotojen yhdistely moniaistisesti tanssista käsin on rakkainta osaamisaluettani. Työskentelyssäni painottuvat osallistujalähtöisyys, prosessi ja kokemuksellisuus. Toimin myös helsinkiläisen Tanssiteatteri Sivuun Ensemblen taiteelisena johtajana.

Monitaiteelliset hankkeet ovat vieneet minua niin yhteisötaiteen kuin ammattilaisten kanssa toteutettuihin projekteihin. Yhteistyötahoina ovat olleet mm. Zodiak – Uuden Tanssin keskus, Kansallisteatteri Kiertuenäyttämö, Lähiö-projekti ja Keravan Taidemuseo. Toimin yhteisötanssin, kuvan ja liikkeen sekä soveltavan teatterin parissa niin erityisryhmien ohjaajana, kuin sote- sekä opetusalan ammattilaisten kouluttajana.

Yhteisötaidehankkeita:

Kuvasta liikkeelle – kuvaa ja tanssia yhdistelevä työskentely, soveltuu kaiken ikäisille ja esityisryhmille, sekä taidemuseoille.

Muistisairauden monet kasvot – aihetta käsittelevä esitys ja/ kosketukseen keskittyvä työpaja, soveltuu erityisesti vanhustyön toimijoille.

Eri kuin noi! – Esitys ja /työpaja käsittelee erilaisuuden hyväksyminen itsessä ja kanssaihmisissä. Soveltuu kouluikäisille ja vanhemmille.

Ota yhteyttä!
Ninni Perko, p. 050 404 3255 , ninni.perko@sivuun.net

TUTUSTU MUIHIN KIITOLAISIIN!