Varpu Pekasti

VARPU PEKASTI

Olen muuttanut Tampereelle viime vuonna ja opetan osa-aikaisesti Anna Tapion koulun oppilaille draamaa. Koen omakseni ihmisten innostamisen ja vahvuuksien esille tuomisen. Olen työskennellyt noin seitsemän vuoden ajan myös ulkomailla mm. Lähi-idässä ja Makedoniassa, joten eri kulttuurit ovat minulle tuttuja.

Asiakaspalvelutilanteet ovat johdattaneet minut kohti draamapedagogisia ja draamakasvatuksellisia opintoja, jotka ovat työn muodossa myöhemmin osana organisaatioiden, työyhteisöjen ja asiakas- ja myyntitilanteiden tukemista. Ihmisten vuorovaikutustilanteet ja niiden syvempi tarkastelu sekä asiakaspalvelutilanteet sekä kasvotusten että puhelimessa ovat olleet koulutuksen ja valmennuksen vahvuusalueita.

Soveltavan teatterin tekeminen erilaisille ryhmille mm. Interaktiiviset koulutustilaisuudet, asiakaspalvelu, tiimi- ja myyntikoulutukset sekä nuorten ja vanhusten soveltavan teatterin osa-alueet ovat tuttuja.

Järjestän myös yksilön omaan voimaantumiseen liittyviä kursseja mm. Lapissa.

Tarinateatteri, improvisaation monet keinot, pienoisnäytelmät, vuorovaikutukselliset koulutukset tuovat työyhteisöille, organisaatioille ja yksilöille unohtumattomia kokemuksia ja oivalluksia, jotka on mahdollista siirtää välittömästi jokapäiväisiin käytäntöihin. Tulos on välitön.

Teen myös joogaohjausta, Trager-hoitoa ja Reiki-hoitoa.

Kiidossa teen mm. seuraavia asioita:

TYÖYHTEISÖJEN KEHITTÄMINEN & TYÖHYVINVOINTIA TEATTERIN KEINOIN

JOOGAA, TRAGERIA JA REIKIÄ

Ota yhteyttä!

Varpu Pekasti, p. 050 566 6600, varpu (at) kiito.fi

TUTUSTU MUIHIN KIITOLAISIIN!