Lyhytelokuvaesitykset

Tietoa Karvan verran ja Hiustenveistäjä -lyhytelokuvaesityksistä sekä Parasta minussa -kurssista

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tukka hyvin, kaikki hyvin?

Lyhytelokuva Karvan verran kertoo 87-vuotiaasta, suistamolaissyntyisestä Hilkasta, joka kutsuu itseään ”tappurapääks”. Elokuvassa käydään läpi naisten ulkonäköpaineita, jotka eivät tunnu vanhetessakaan katoavan mihinkään. Elokuva sopii erityisesti naisille.

Elokuvan on nähnyt eri puolilla Suomea järjestetyissä tilaisuuksissa 3000 katsojaa. Teatterineuvos ja kunniatohtori Eila Roine on kiitellyt Karvan verran -elokuvan lämpöä ja hämmästellyt päähenkilön luontevuutta kameran edessä.”Aina on peiliin kahtomisen paikka”.

Savonlinnan parturi -elokuvan päähenkilö on mestariparturi Taneli Muhonen, joka päätyi paskakuskista parturi-kampaajaksi. Tane on urallaan leikannut 50 000 päätä. Hän on mies, jolla leikkaa muutenkin.

Hiustenveistäjä-elokuvan ensi-ilta oli Savonlinnan Kulttuurikellarissa 9.7.2020. Elokuvan vastaanotto oli erinomainen.

Elokuvien jälkeen on mahdollista Anne Välinoron johdolla jäädä keskustelemaan siitä, mikä itse kussakin meissä on parasta, erityistä ja mieleen jäävää – ja huomaammeko sen itse.

Tilaisuuden kesto on 1-2 tuntia. Karvan verran -elokuvan kesto 20min., Savonlinnan parturi -elokuvan kesto 25min.

Mitä maksaa?

Yhden juonnetun elokuvaesityksen hinta on 250e (sis. alv 24% ja matkakulut). Mikäli tilaisuuteenne halutaan molemmat elokuvat (Karvan verran ja Hiustenveistäjä) keikan yhteishinta on 350e (sis.alv 24% ja matkakulut).

Elokuvien esittämiseen tarvitsen isoruutu-tv:n näytöksi, Itselläni on hdmi-piuha, jolla kytken sen läppäriini. Myös videotykki, valkokangas ja pimennettävä tila ovat toimiva yhdistelmä, jos saan apua tekniikkaan. Olen valmis järjestämään tilaisuuteen lisämaksusta myös kahvitarjoilun itse leipomieni karjalaisten vatruskojen (perunavoitaikinaleivonnaiset riisimunatäytteellä) kanssa.

Elokuvan yhteyteen on saatavissa myös Parasta minussa -kurssia (350e + alv.), jonka pituus (4 – 6 tuntia) voidaan räätälöidä osallistujien kunnon ja määrän mukaan (max.8 osallistujaa). Kurssilla katsotaan ensin Karvan verran -lyhytelokuva, minkä jälkeen jokainen osallistuja pääsee helpohkojen draamaharjoitusten inspiroimana tekemään omaa miniesitystään. Opettaja videoi esitykset ja työstää niistä kullekin näin haluttaessa oman minielokuvan.

Katso Karvan verran -elokuvan traileri tästä.
Katso Savonlinnan parturin traileri tästä.

Lisätietoja: Anne Välinoro, P.050-3273336, pyynikkiposti(at)gmail.com

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna