Kaikille ihmisille

KAIKILLE IHMISILLE

Ohessa Kulttuuriosuuskunta Kiidon jäsenten palveluita, jotka soveltuvat jokaiselle ihmiselle ikään ja elämäntilanteeseen katsomatta.


Tällä hetkellä käynnissä:

OHJATTUA MAALAUSTA

Maalausta eri tekniikoilla, esim. vesiväreillä märkätekniikalla tai öljyväreillä ilman sivellintä. Alkulämmittelynä hauskaa dynaamista- tai muotopiirustusta. Mitään ennakkotietoja tai -taitoja ei tarvita, ohjaus vaihe vaiheelta.

Kaksi tuntia 4-6 hengen ryhmille, ajat sopimuksen mukaan. Yksin on mahdollistua osallistua jo toimiviin ryhmiin – katso ajat: www.iloataideterapialla.com

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Anna-Liisa Tarvainen, p. 040 524 6425, anna_liisa_tarvainen (at) hotmail.com


ILOA JA VOIMAA TAIDETERAPIASTA

Taideterapia auttaa elämänkriiseissä avaamalla jumittuneita tunteita ja ahdistavia ajatuksia. Taideterapialla saat uusia näkökulmia elämääsi, sekä elämäniloa ja voimaa ylläpitää terveyttäsi. Taideterapia sopii kaikenikäisille, siihen ei tarvita mitään aikaisempaa kokemusta tai erityistaitoja. Maalaus aloitetaan perusteista ja terapeutti auttaa ja tukee koko prosessin ajan. Voit tulla Heinätorille kotistudiooni tai minä tulen luoksesi maalausvälineiden kanssa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Anna-Liisa Tarvainen, p. 040 524 6425, anna_liisa_tarvainen (at) hotmail.com


JOOGA

Jooga sopii kaikille ja kaikenikäisille myös työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Olen tehnyt joogaohjauksia räätälöidysti eri ryhmille niin työyhteisöissä kuin muuallakin. Olen ohjannut neljä vuotta joogaa ja teatterilähtöisin menetelmin sovellettuja tuokioita mielenterveyskuntoutujille Niemikotisäätiön Tuulimyllyssä.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Varpu Pekasti, p. 050 566 6600, varpu (at) kiito.fi


TRAGER-HOITO

Trager-hoito (Trager therapy) on hoitopöydällä tehtävää lempeää ja rentouttavaa kehoa avaavaa, kipuja ja jännityksiä lievittävää psykofyysistä hoitoa. Hoitoa käytetään mm. migreenin ja iskiaskivun hoitoon, astman ja allergian oireisiin ja kehoon kuormittuneisiin traumaattisten tai muiden kiputilojen lievittämiseen ja poistamiseen. Hoito sopii myös kehon kokonaisvaltaiseen rentouttamiseen esim. niille, jotka tekevät työtä äänellään ja kehollaan.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Varpu Pekasti, p. 050 566 6600, varpu (at) kiito.fi


REIKI-HOITO

Reiki-hoito on kehoa rentouttava ja mieltä rauhoittava energeettinen hoitomuoto. Se sopii hyvin esimerkiksi stressaantuneille ja kiireisille ihmisille, joiden on vaikea rauhoittua.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Varpu Pekasti, p. 050 566 6600, varpu (at) kiito.fi


Menneitä:

KURIOSITEETTEJA KUVANVEISTÄJÄN ELÄMÄN VARRELTA
Emil Wikströmin 150-vuotisjuhlaesitys

Emil Wikström syntyy Turussa 150 vuotta sitten, veistää jo poikasena ahkerasti, opiskelee nuorukaisena 1880-luvun Pariisissa ja raivaa tiensä ”kansakunnan viralliseksi kuvanveistäjäksi”, joksi häntä 1900-luvun alussa kutsuttiin.

Esityspäivät olivat 3.7.2014 -16.8.2014

Esityksessä kolme eri ikäistä Emil Wikströmiä viettää syntymäpäiväänsä ja kertoo kuvanveistäjän tarinaa – kukin omasta näkökulmastaan.
Käsikirjoitus ja ohjaus Jarkko Suhonen, Kultturiosuuskunta Kiito

Tallenna