Yrityksille

facile2

YRITYKSILLE

Palvelemme yrityksiä ja yhteisöjä ryhmähengen edistämisessä, työhyvinvoinnissa ja organisaatioiden kehittämisessä. Autamme kirkastamaan ajatuksia ja edistämme asioiden siirtymistä pohdinnasta käytäntöön.

Soveltavan taiteen toiminta tarjoaa uudenlaisen tavan käsitellä työpaikan asioita hauskalla ja luovalla tavalla. Menetelmät ovat helppoja, hauskoja ja hedelmällisiä.

Kanssamme työpaikan (vaikeatkin) asiat tulevat näkyviksi ja konkretisoituvat. Tasa-arvoiseen mielipiteiden ja ideoiden jakamiseen pyrkivässä toiminnassa erilaiset katsantokannat tulevat toisille osallistujille näkyviksi.


Tällä hetkellä käynnissä:

TYÖHYVINVOINNIN KULMAKIVET

Työhyvinvoinnin kulmakivet -työpaja muodostuu kahdesta osiota: esittävästä ja osallistavasta. Esittävä osuus pitää sisällään 20 minuutin sanattoman teatteriesityksen, jonka tarkoituksena on virittää osallistujat työhyvinvoinnin tai -pahoinvoinnin ilmiöiden äärelle. Osallistavassa osuudessa tarkastellaan yhdessä työhyvinvointia ensin yleisellä tasolla ja sitten tarkennetaan katsetta oman työyhteisön hyvinvoinnin kulmakiviin helppojen ja yksinkertaisten toiminnallisten harjoitteiden kautta.

LUE LISÄÄ!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Kati Andrianov, puh. 040 586 1967, kati (at) kiito.fi

 

 

GRAAFINEN FASILITOINTI

Graafisena fasilitaattorina tulen paikalle, toimin realiajassa, olen läsnä, kuuntelen, seuraan  ja visuaalisesti dokumentoin puheita ja toimintaa kiteyttämällä niiden ydinasioita kuvalliseen ja sanalliseen muotoon.  Kuvalliset kokonaisuudet auttavat läsnäolijoita muistamaan paremmin tapahtuman sisällöt ja herättävät keskustelua.  Osallistavasti visualisoin strategiota ja konsepteja. Lopuksi kaiken voi kuvata ja jakaa somessa tai spostitse.  Minulla on kattavat ja ekologiset apuvälineet, jotka mahdollistavat graafisen fasilitoinnin tilasta riippumatta.

Toimin joko yksin tai yhteistyössä valittujen HR-, palvelumuotoilu-, tulevaisuudenennakointi- ja strategiakonsulttien kanssa. Yhteistyössä minua kiinostaa toiminta, joka tapahtuu alojen rajapinnoilla: monialaisuus, älyllinen/taiteellinen ristipölytys ja välimaastoajatus.

Portfolioni löytyy www.raquelbenmergui.com ja enemmän esimerkkejä löytyy http://www.flickr.com/photos/raquelbenmergui/

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Raquel Benmergui, puh. +(358) 45 127 1126, raquel (at) kiito.fi


TYÖYHTEISÖN KEHITTÄMINEN

Haluatko uuden ja toimivan työvälineen työyhteisön pitkäjänteiseen kehittämiseen?

Kiito tuo työpaikallesi luovan ja toimivan menetelmän, jossa jokainen työntekijä pääsee tuomaan oman panoksensa työyhteisön kehittämiseen. Kiitolaisilla on kokemusta työskentelystä niin isojen kuin pientenkin yritysten kanssa. Toiminta räätälöidään kestoltaan ja sisällöltään työpaikkasi tilanteen ja tarpeiden mukaiseksi.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Raquel Benmergui, puh. +(358) 45 127 1126, raquel (at) kiito.fi


TYÖHYVINVOINTIA TEATTERIN KEINOIN

Soveltava teatteri on ratkaisukeskeinen ja toimiva keino edistää työhyvinvointia ja tiimiytymistä.

Panosta työpaikkasi henkilöstön hyvinvointiin ja kutsu Kiidon kokeneet kouluttajat paikalle! Toiminta räätälöidään työpaikan tarpeiden mukaiseksi. Toiminta voi olla kertaluonteinen tiimiytymispäivä tai useasta tapaamiskerrasta koostuva pidempi kokonaisuus.

Kiidossa työskentelevät Arttu Haapalainen, Riku Laakkonen ja Heidi Ruotsalainen kehittivät Työhyvinvointia teatterin keinoin -mallin osana Tampereen yliopiston Tutkivan teatterityön keskuksen YLÖS – ammattiteattereiden yleisötyön kehittäminen -hanketta. Toimintaa pilotoitiin vuoden kestäneessä yhteistyössä Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiön, Tredea Oy:n henkilöstön kanssa vuonna 2010.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Arttu Haapalainen, puh. 040 762 6328, arttu (at) kiito.fi

Lue lisää:

http://www.yleisotyo.fi/uploads/pdf/mallinnus7.pdf

http://www.yleisotyo.fi/uploads/pdf/mallinnus5.pdf